top of page

Over Petit & Bon

Smelten, roeren, mixen, toevoegen en proeven. Net zo lang tot perfecte smaak is gevonden. Wat het beste bij witte chocola past, welk fruit in welk seizoen past en hoe kleur-en-smaak samenkomen? Dat weet Nienke van Petit & Bon.

Zij bereidt kleine lekkernijen met grootse smaken- alleen met dagverse én pure ingrediënten. Samen met haar ontdek je alle vormen van patisserie: van diverse petit fours en unieke bonbons tot allerlei soorten taarten. Proef de verfijnde combinatie van Achterhoekse streekproducten en Belgische chocola. Het is alsof deze smaken altijd al bij elkaar hoorden!

 

Nienke staat al sinds jaar en dag in de keuken. Ze begon haar culinaire carrière in 2012 bij De Wilmersberg, waar ze direct na haar koksopleiding aan de slag ging. Daar was zij onder andere verantwoordelijk voor de patisserie: ‘De Snoepwagen’ werd dagelijks gevuld met haar zoete lekkernijen. Kwam je bij De Wilmersberg eten, dan sloot je je diner geheid af met een van haar creaties. Dat ‘gepruts en gepriegel met chocola’ vindt Nienke het leukst van allemaal. Daarom heeft ze De Snoepwagen inmiddels permanent geparkeerd in haar keuken…

  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram
  • Whatsapp
bottom of page